søndag den 17. februar 2008

TING #1 - Opret en Google-konto

gmail

Velkommen til den første ting af de 23.

I denne uge skal du oprette dig som bruger hos Google, så du senere kan logge på Blogger og oprette din egen blog. Din Google-konto skal også bruges i flere andre af de 23 ting.

Klik her for at oprette dig.

Har du allerede en Google-konto kan du springe direkte til Ting 2. Det kan dog også være nyttigt for dig at have en Gmail, så overvej lige om ikke du skal en tur forbi trin 5, inden du går til Ting 2

Trin 1: Opret en Google-konto
Åbn web-sitet https://www.google.com/accounts/Login?continue=http://www.google.dk/&hl=da og klik på "Har du ikke en Google-konto?

google

Trin 2: Indtast oplysninger

Udfyld skemaet med en e-mailadresse, du allerede bruger, fx din e-mailadresse på arbejdspladsen, du skal have adgang til din email postkasse for at kunne færdiggøre oprettelsen af din konto.

image

HUSK at vælge et password, du kan huske - det er nemmere at huske, hvis du bruger et passsword, du har i forvejen.

Trin 3: Bekræftelse via e-mail

Gå ind i din e-mail indbakke og åbn e-mailen fra Google. Den indeholder et link, når du klikker på det, aktiverer du din Google-konto. Dette sikrer, at andre ikke kan oprette en konto i dit navn.

Trin 4: Log på din Google konto

Klik på https://www.google.com/accounts/Login?continue=http://www.google.com/&hl=da og log ind på din Google-konto.

Eller
Du kan vælge at knytte en Gmail konto til din Google-konto inden du går videre. Vi skal bruge den senere, så det er ikke spildt arbejde.

Trin 5: Opret en Gmail konto

Gå ind på den side, der hedder http://www.gmail.com/ efter du er logget ind på din Google-konto. Vælg at du vil oprette en Gmail. Udfyld formularen.
Tillykke - du har gennemført den første af 23 ting.

Eksperter
Har du problemer, så kontakt en af de mange eksperter:
dth@guldborgsund.dk, svlar@naestved.dk, tdjen@naestved.dk, holm@lolland.dk, bime@vordingborg.dk, ds@moenbib.dk, jeme@vordingborg.dk eller tjek om dit bibliotek holder supportcafé i ugens løb.

Ingen kommentarer: